Raksaloma hotellissa!

Meillä on ollut mökkiraksa jo puoli vuotta, eli olemme nyt viimeinkin saamassa oman mökin!!! Se on kyllä parasta mitä tiedän!

Toisaalta, kuten jokainen voi kuvitella, raksa-aika on todella raskasta! Ei meillä oo millekään lomailulle jäänyt aikaa, vaikka ollaankin otettu se mökkirunko valmiina! Itse ollaan sitten tehty kaikki muu siellä raksalla ja vielä on hommaa vaikka kuinka paljon, hyvä jos päästään ensi kesänäkään oikein lomailemaan mökillä, vaan kaikki loma-aika taitaa mennä rakentaessa!

Me ollaan talvi asuttu mökillä asuntovaunussa, siis aina silloin kun ollaan mökillä olleet.. Jotenkin niin kaipaan nyt niitä vuokramökkiaikoja, on se silti niin huoletonta varata se mökki, käydä lomalla ja lähteä! sen kummemmin ei tarvitse mökistä sitten jhuolehtia! Olen kuitenkin varma, että kun tämä raksa tästä helpottaa niin pääsen jyvälle siitä oman mökinkin omistamisesta, kun aavistan sen ihanuuden jo nyt, kun aurinko on jo niin ihanasti paistanut järvellä kimaltavalle hangelle! Kun olen pistänyt sukset jalkaan ja pyyhkässyt jäälle hiihtämään!

Nyt olemme sitten tutustuneet myös hotellilomailuun, koska jotenkin olemme halunneet välillä ihan kunnon aivot narikkaan -lomalle ja sellainen onnistuu hyvin hotellissa!

Olemme parin viikon päästä lähdössä minilomalle Ranskan Nizzaan!

nizzaan-lomalle

Varasin hotellin varaahotelli.fi sivuston kautta, siis sieltä ohjattiin hotels.comin palveluun ja samalla sain käyttööni hyvän alennuskoodin sinne. Saatiin neljän tähden laadukas hotelli tosi edullisesti, reilulla satasella kolmeksi yöksi, ihan käsittämättömän halpa! Eikä nuo lennotkaan paljoa maksaneet sinne, 250 euroa per hlö!

Niin ihana ottaa oikein kunnon irtiotto raksasta! Ei olla otettu ainuttakaan sitten raksan aloittamisen viime kesänä. Oli todellakin jo aikakin. Vaikka kyllä me aina siellä mökin asuntovaunullakin lomaillaan vähän, ollaan pyritty siihen, että otetaan pyhäpäivät tosi rennosti. Toki raksa venyy aika pitkäksi, kun käytännössä teemme siellä hommia ehkä parina päivänä kuussa, mutta ei se mitään, sillä en osaa kuitenkaan elää siten, että nyt on raksaa vuosi eikä mitään muuta elämää, ja vuoden päästä sit eletään ja levätään! Kyllä se elämä on tässä ja nyt ja on tärkeää nauttia elämästään juuri nytkin! Siksi me tuonne Ranskaankin lähdetään.

Ihanaa kevättä kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *